Padelbat til børn - det skal du være opmærksom på

Opdateret d. 17.1.2023

Leder du efter padelbat til børn? Padelbat til børn har 3 ting, du skal være opmærksom på. Dem har vi samlet i et nemt og hurtigt overblik her.

Billede af padelbat til børn

Padelbat til børn - det skal du være opmærksom på

Når man skal købe et padelbat til et barn, er der flere ting, man skal være opmærksom på:

  1. Battets pris

  2. Battets vægt

  3. Battets form

Se det store udvalg af padelbat til børn hos Padelshoppen her.

Prisen på padelbat til børn

Først og fremmest er det vigtigt, at battet ikke er for dyrt. Padel er en sport, som kan være hård ved udstyret, så der er stor sandsynlighed for, at battet går i stykker efter kort tid.

Derfor er det vigtigt at vælge et padelbat, der er i en god kvalitet men ikke for dyrt. På den måde bliver det ikke en dyr affære, hvis det går i stykker og skal skiftes ud.

Hvis barnet lige er startet, eller skal til at starte, med at spille padel, så er udstyret heller ikke det vigtigste. Hvis interessen for sporten fortsætter, så giver det mening at investere i bedre udstyr i takt med at barnets spilniveau stiger.

Vægten på padelbat til børn

En anden vigtig faktor at tage højde for er vægten af battet. Det skal ikke være for tungt, da barnet ellers kan få skader i skuldre og håndled, hvis det skal løfte det i længere tid.

Derfor er det vigtigt at vælge et padelbat, der er i en passende vægt for barnets størrelse og alder.

Formen på et padelbat til børn

Endelig er formen på battet vigtig. En rund form giver en større sweetspot i midten af battet, hvilket gør det nemmere for barnet at lave korrekte slag.

På billedet nedenfor kan du se hvordan sweetspottet fordeler sig på tværs af forskellige former af bat.

Billede af padelbats former og balance

En rund form reducerer også antallet af fejlslag, barnet laver, hvilket kan være med til at øge motivationen for at spille.

Opsummering

For at opsummere, så er det vigtigt at være opmærksom på prisen, vægten og formen. Vælg et padelbat, der er i en god kvalitet, er i en passende vægt for barnet og har en rund form, så barnet kan have mest muligt glæde af det.

Vi håber at det gjorde det lidt lettere at vælge det rette padelbat og at du finder dette padelbat til barnet som giver en masse sjov på padelbanen.


Ofte stillede spørgsmål

Findes der specielle padelbat til børn?

Ja, der findes specielle padelbat egnet til børn. Battene er typisk lettere, har en rund form og er lavet af en lavere kvalitet der samtidig også gør battet billigere.