Guide: Se World Padel Tour Live gratis [2023 sæson]

Opdateret d. 15.5.2023

Se World Padel Tour gratis med denne guide. Vi viser dig hvordan du kan se verdens bedste padelspillere duellere i de største turneringer på din mobil, computer eller TV.

Billede af Augustin Tapia and Sanyo Gutiérrez

Se World Padel Tour online

For at se World Padel Tour gratis, skal du enten befinde dig i et land hvor TV-rettighederne ikke er solgt til en TV-udbyder, eller også skal du det anvende det der hedder en VPN.

Gør du ikke det, så kan du via https://www.worldpadeltourtv.com/ kun få lov at se indtil kvartfinalerne og det er der intet sjovt ved!

I Danmark har TV3 på nuværende tidspunkt licensrettighederne og det er derfor ikke muligt at se World Padel Tour gratis via World Padel Tour's egen hjemmeside.

Oversigt over rettighedshavere til World Padel Tour

I stedet skal du anvende en VPN hvis du vil se World Padel Tour gratis.

VPN står for "Virtual Private Network" og det er en service der gør at din rigtige IP-adresse skjules fra de websteder og services du anvender, når din VPN er aktiv.

Det er 100% lovligt at anvende en VPN og oftest også generelt en god idé, for at beskytte din egen sikkerhed, når du surfer rundt på nettet.

Vi bruger selv den meget populære VPN service privateinternetaccess til at se World Padel Tour. Den kan både bruges på telefonen og på computeren, så du frit kan se padel når du er på farten eller hjemme i sofaen.

Fordelene ved at betale for en VPN vs. gratis VPN

Det er helt bestemt muligt at bruge en gratis VPN. Dog skal du være opmærksom på, at når du anvender en gratis VPN, så giver du samtidig samtykke til, at andre VPN brugere må dirigere deres trafik via din IP adresse.

Dertil samler gratis VPN services din browserhistorik og adfærd og sælger den til tredjeparter. Hele ideen med en VPN går derfor lidt bort, hvis du anvender de gratis alternativer.

Sådan ser du World Padel Tour med privateinternetaccess for 10 kr. om måneden

Skal du se World Padel Tour gratis, så kan dette gøres med en VPN. Som vi nævnte ovenfor, så anvender vi selv privateinternetaccess.

Den VPN koster en lille smule om året, men sammenligner du beløbet med det du betaler for f.eks. TV3 Sport, som er stedet hvor mange danskere ser World Padel Tour, så er det ingenting.

Med privateinternetaccess kan du se padel for helt ned til 10 kr. om måneden. Herunder viser vi dig hvordan du opretter en bruger og kommer i gang med at se padel.

Trin 1: Opret en 'privateinternaccess' konto

Åbn en ny fane og gå til https://www.privateinternetaccess.com/. Du kan som regel spare rigtig mange penge ved at binde dig i lidt længere end en måned.

Vi har selv brugt privateinternetaccess (PIA) i over 3 år og der har aldrig været problemer med at se padel via den, hverken på mobil eller computer.

Trin 2: Download 'privateinternaccess' programmet eller app'en

I menuen ser du punktet "Download VPN". Her kan du hente app'en eller programmet til alle styresystemer. Vi ser det f.eks. selv både på en Mac computer og iPhone.

Billede af privateinternetaccess hjemmeside med download muligheder

Du kan tilmed bruge PIA på flere enheder samtidig, så du kan også dele et login blandt venner og familie.

Trin 3: Åbn PIA og forbind til VPN

Når du har downloadet app'en eller installeret programmet på din computer, så er det nu tid til at åbne programmet, logge ind og forbinde til en VPN.

Privateinternetaccess login skærm

Efter du har logget ind, så bliver du vist navnet på en by og det land, du kan forbinde gennem. Vi bruger f.eks. altid Frankfurt i Tyskland, da de har en lav ping (forsinkelse) og god hastighed.

OBS: Det er vigtigt at du vælger et land, der ikke er på listen over licenshavere på billedet længere oppe. Hvis du f.eks. vælger en by i Spanien, så vil du ikke få adgang da Movistar ejer rettighederne til at vise WPT i Spanien.

Billede af privateinternetaccess ved valg af land

Når du har valgt et land, så trykker du blot på den store gule knap og PIA vil nu forbinde til din VPN. Når knappen lyser grøn, så er du klar til det sidste trin.

Trin 4: Åbn World Padel Tour TV

Åbn nu https://www.worldpadeltourtv.com/ på din computer eller WPT TV app'en på din telefon og opret et login eller log ind med din eksisterende konto.

Når du er logget ind, vil du på forsiden kunne hvilke live kampe der vises lige nu, samt hvilke kampe der er planlagt forude. Bruger du app'en kan du tilmed sætte alarmer der minder dig om, når kampene starter.

Når du åbner afspilleren kan du typisk vælge kommetatornes sprog, hvor katalansk og engelsk plejer at være mulighederne. Indstillingerne gemmes, så du behøver ikke sætte dem hver gang.

Ser du World Padel Tour på din mobil, så kan du også caste udsendelsen til dit TV eller Chromecast. I perioder var det ikke muligt, men da denne artikel senest blev opdateret var det stadig muligt at gøre dette.

Vi håber at du får nydt en masse padel på dit nye budgentlige setup!

Vamos.


Ofte stillede spørgsmål

Kan man se World Padel Tour gratis?

Ja det kan man godt. Via en VPN service kan man vælge at browse siden fra et andet land hvor der ikke er solgt licens til udsendelserne og på den måde se det gratis.

Kan man se World Padel Tour med VPN?

Ja, det kan du godt. Vi viser her hvordan du sætter din VPN op og får logget ind, så du kan se World Padel Tour, uanset hvor i verden du befinder dig.